martes, 18 de noviembre de 2014

UNITAT 2. LA TERRA

Comencem unitat nova. Mentre que en la unitat 1 estudiavem la Terra des d’una perspectiva externa , és a dir, la estudiàvem com a part del Sistema Solar, en la unitat 2 anem a profunditzar en la Terra com a planeta únic analitzant les diferents parts i característiques que permeten la vida.

Així pues coneixerem les capes que formen la Terra:
- La atmosfera és la capa d'aire que rodeja el planeta separant-lo de l'univers. Aquesta capa ens protegeix, ens abriga i, a més, ens proporciona l'oxigen que necessitem per viure.

 
- La hidrosfera és la capa d'aigua que, com ja hem vist en la unitat anterior, ocupa una gran superficie del planeta donant-li un color característic si el veiem des de l'espai. En aquest apartat coneixerem el cicle de l'aigua i els noms dels oceans.

 
- La geosfera és la masa de roques que dona la forma semiesfèrica al nostre planeta. Ací aprendrem els noms dels continents.
 



 
A més a més en la unitat coneixerem les dos formes de representar la Terra: els globus terraquis i els planols. Per últim aprendrem a orientar-nos utilitzant diferents mitjos con la brúixola, el sol o la molsa.
 
Preparats? A conèixer la Terra!!!!!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario